Er du på leting etter gode bokomtaler?

Er du på leting etter gode bokomtaler?

Istedet for at du skal rive deg i håret over mangelen på dette her på Den fiktive drømmen, vil jeg få anbefale deg noen gode steder å lete.
Bokelskere finner man blant annet gjennomsnitt av terningkast gitt av vanlige lesere, eller – vi får vel innrømme, ofte litt ekstra interesserte lesere.
Rose-Maries litteratur- og filmblogg har et meget bredt spekter av bøker og filmer, grundig og vel omtalt med terningskast.
Knirks bokomtaler er også gode, og både på hennes blogg og på Flukten fra virkeligheten finner man mange tips til bra fantasy- og barne-/ungdomslitteratur.

Er du på leting etter en blogg med tankevekkere og refleksjoner rundt litteratur og hvordan fortellinger og samfunn gjensidig påvirker hverandre, gjerne ispedd noen interessante sitater og tips?

Så hyggelig. Velkommen hit.

2 Responses to Er du på leting etter gode bokomtaler?

  1. Tusen takk for at dere linker til meg, Erika! Gratulerer med nytt og lekkert design 🙂 Jeg så at feeden deres hadde sluttet å virke mot Bokblogger.no, så nå snoker jeg litt rundt her på jakt etter den nye feeden. Slik at potensielt nye lesere kan finne veien til “Den fiktive Drømmen” på den måten.

  2. У нас действуют отличные акции и скидки. Наша компания осуществляет вывоз мусора.
    http://lenmusor.ru/gazel.php
    Вывоз строительного мусора контейнером бункером 8м3 5т Вывоз.

Leave a reply

Fields marked with * are required